Hoe de modules te volgen?

De e-learning modules worden standaard aangeboden in de digitale leeromgeving (LMS) van ZorgVooraf. Om de modules te volgen is een computer of tablet met een internetverbinding voldoende.

Alle zorgmedewerkers krijgen een persoonlijk account, waarmee ze de voor hun relevante e-learning modules kunnen volgen. Hun voortgang en resultaten worden geregistreerd in de digitale leeromgeving. Periodiek krijgt u van ZorgVooraf een overzicht van deze voortgang en resultaten.

Heeft uw organisatie zelf al een digitale leeromgeving?

Dan kunnen de e-learning modules ook worden aangeboden via een LTI-verbinding. De e-learning modules staan dan nog steeds in de digitale leeromgeving van ZorgVooraf, maar uw medewerkers kunnen de modules via uw eigen digitale leeromgeving openen. Het monitoren van de voortgang en resultaten kunt u dan via uw eigen digitale leeromgeving doen.

Heeft uw organisatie geen digitale leeromgeving?

Geen probleem. U maakt voor de modules gewoon gebruik van de digitale leeromgeving van ZorgVooraf. Of overweegt u de aanschaf van een eigen digitale leeromgeving? ZorgVooraf kan u in contact brengen met organisaties die u kunnen helpen bij de ontwikkeling en implementatie van een digitale leeromgeving.